dinsdag, december 7, 2021
4.6 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Nieuwe #PRO247 video, aanhouding woninginbrekers in IJsselmonde

- advertentie -

Rotterdam – De politie Eenheid Rotterdam heeft weer een nieuwe spectaculaire video online gezet. In deze video nemen ze u mee naar inbraak heterdaad op het Nieuwenoord in de wijk IJsselmonde. Buurtbewoners zien dat er op klaarlichte dag wordt ingebroken en grijpen enthousiast met elkaar in.

De woning wordt door de buurtbewoners afgezet en 112 wordt gebeld. Ondertussen zien ze ook een auto wegrijden waarvan het kenteken wordt doorgegeven. Wat volgt door het alerte optreden van de buren is dat de politie vier verdachten kan aanhouden.

Zo zien we het uiteraard graag! Zonder jullie hulp kunnen wij ons werk dan ook niet goed doen. Meer dan 80% van onze aanhoudingen op heterdaad worden gedaan na meldingen van buurtbewoners. Jullie zijn de ogen en oren van ons als politie in de wijk. Twijfel dan ook niet en bel bij verdachte en heterdaad situaties 112!

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -