dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Veel schade na gekantelde vrachtwagen A15 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrachtwagen is vanmorgen gekanteld op de A15 afslag Spijkenisse. Door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder met zijn combinatie van de weg waarna deze kantelde. De chauffeur werd door hulpverleners uit zijn vrachtwagen gemaakt, maar maakt het volgens zijn werkgever naar omstandigheden goed.

Door het ongeval ontstond er veel schade. Door het kantelen kwam er een olie-achtige vloeistof vrij uit de trailer. Hierdoor is de weg spekglad. Ook de vangrail en een lantaarnpaal moesten het ontgelden. Het herstel van de weg zal nog tot zeker 19.00 uur kunnen duren volgens de VID. Vrachtverkeer met gevaarlijke stoffen moet dan ook omrijden via de eilandenroute.

Foto : WIS Michael

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -