dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Auto tegen paal na aanrijding Capelseweg afrit A20 Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een automobilist kreeg vrijdagavond de schrik van zijn leven nadat deze door een andere auto werd aangetikt. De auto raakte hierdoor van de weg en kwam in de groenstrook tegen een reclamezuil tot stilstand.

Op flink wat schade na vielen er bij beide partijen geen gewonden. Een berger kwam ter plekke om de fors beschadigde auto af te voeren. De politie heeft beide bestuurders geholpen om de schadepapieren in te vullen.

Foto : Ingezonden redactie Nieuws op Beeld

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -