woensdag, januari 26, 2022
4.7 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Woningen ontruimd door forse gaslekkage Lindelaan Zwijndrecht GRIP 1

- advertentie -

Zwijndrecht – Een groot aantal woningen aan de Lindelaan zijn ontruimd door een forse gaslekkage. Door werkzaamheden werd er voor een huis een gasleiding geraakt waardoor een forse gasontsnapping is ontstaan.

De brandweer besloten om omliggende woningen te ontruimen. De bewoners werden dan ook verzocht hun huizen te verlaten. Naast de woningen wordt er mogelijk ook een kinderdagverblijf ontruimd volgens de brandweer. Of dit al heeft plaatsgevonden is niet bekend.

Hoelang het nog gaat duren is niet bekend. Stedin is inmiddels ter plekke om het lek te gaan dichten. Hiervoor moet de leiding worden afgesloten. Hoeveel woningen er dan zonder gas komen te zitten is nog niet bekend.

Foto’s : Martijn de Vries / hulpverlening.nl

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -