woensdag, december 1, 2021
9.1 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Grote brand kassencomplex Blaaksedijk Oost Heinenoord

- advertentie -

Heinenoord – In een kassencomplex aan de Blaaksedijk Oost is in de nacht van zaterdag op zondag een felle brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer was de brand al behoorlijk uitgebreid waarop er vrijwel direct grootschalig ingezet werd.

De brandweer is met groot materieel en veel mankracht uitgerukt. In verband met de rookontwikkeling adviseerde de veiligheidsregio om ramen en deuren gesloten te houden.

Omstreeks 3 uur gaf de brandweer het sein brand meester. Bij de brand is er asbest vrijgekomen. Dit is weer neergekomen op het terrein van het kassencomplex. Er is dan ook geen gevaar voor de verdere omgeving. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -