Handhavers pakken drie verdachten met zwaar vuurwerk op gemeenteterrein Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

​Capelle aan den IJssel – Vrijdag 14 oktober omstreeks 23:45 uur werden door handhavers drie verdachten van  aangehouden voor onrechtmatig betreden en diefstal van goederen van het gemeentelijk afvalbrengstations

De handhavers bevonden zich even daarvoor ter hoogte van het afgesloten afvalbrengstation waar zij verdachte geluiden waarnamen, afkomstig van het gemeentelijke terrein. Even later zagen zij een drietal verdachte personen op het terrein lopen. De handhavers zagen dat de personen bij gemeentelijke goederen keken en dat zij spullen in hun handen hadden.

- Advertisement -

De drie verplaatsten zich vervolgens naar de voorzijde van het afvalbrengstation, waar de handhavers hen inmiddels opwachtten.

De drie verdachten klommen vervolgens op een overkapping om zo het gemeentelijke terrein te verlaten en de gestolen goederen te kunnen laten zakken in een plantsoen aan de buitenzijde van het terrein.

Eenmaal voet op vaste bodem werden de drie verdachten direct op heterdaad in de kraag gevat door de handhavers. De drie werden aangehouden voor het zich onrechtmatig bevinden op verboden terrein. Tegelijkertijd kwamen inmiddels ingelichtte eenheden van de politie ter plaatse voor nader onderzoek naar oa de diefstal goederen. De verdachten werden vervolgens overgebracht voor onderzoek en verhoor naar het politiebureau. Daar bleek 1 verdachte ook nog eens in bezit van een hoeveelheid illegaal zwaar vuurwerk. Of zoals ze van de politie opmerkten: “serieus fout spul” Dat is nu gelijk mooi van de straat!

Tegen de 3 verdachten is proces-verbaal voor uiteenlopende feiten opgemaakt.

Foto : Handhaving

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....