dinsdag, december 7, 2021
4.6 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Man rijdt zonder rijbewijs met auto van talud afrit A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een man zonder rijbewijs heeft vanmiddag een éénzijdig ongeval gehad op de afrit A20 ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel. De man reed te hard de bocht in en belandde tussen de bomen beneden van het talud tot stilstand.

Wonder boven wonder raakte de man ondanks de zware crash niet gewond. Bij controle van de politie bleek de bestuurder geen rijbewijs te hebben. Bergingsbedrijf Roos Autoberging was zeer snel ter plaatse om de auto tussen de bomendoor er weer uit te vissen. Hierdoor kon de afrit weer snel worden vrijgegeven.

De redelijk nieuwe Toyota Aygo is vermoedelijk zo zwaar beschadigd dat deze rijp is voor de sloop.

Foto’s : Roos Autoberging

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -