woensdag, januari 26, 2022
4.7 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Stoffelijk overschot gevonden in water Algerabrug Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Passanten hebben afgelopen zondagmiddag een stoffelijk overschot aangetroffen van een persoon in de Hollandsche IJssel. De politie ging vervolgens met een boot ter plaatse om het slachtoffer te bergen. Het is niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

Jongens op een boot stuurden de redactie een video vanaf een bootje waarop het lijk te zien is. Sinds afgelopen nacht is er een 64-jarige vrouw vermist vanaf de Reidans in Capelle-Schollevaar. Een woordvoerster van de Politie Rotterdam wilde tegenover onze redactie nog niet bevestigen of het om de vermiste vrouw gaat en of er een stoffelijk overschot is aangetroffen.

Foto : screendump uit video

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -