dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Voetgangster (20) zwaargewond na aanrijding met auto Coen Moulijnweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 20-jarige vrouw is zondagavond zwaargewond geraakt door een aanrijding met en auto. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het Feyenoordstadion op het viaduct nabij het Feyenoord Stadion.

Direct gingen er veel hulpverleners waaronder de brandweer en een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam ter plekke. Het slachtoffer is gestabiliseerd en daarna met een zware hoofdwond onder begeleiding van de politie met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Haar toestand is kritiek

Het slachtoffer stak over bij een voetgangersoversteekplaats. Een eerste auto stopte en de tweede auto zag haar over hoofd. Een aanrijding was dan ook niet meer te vermijden. De weg is afgesloten voor het verkeer in verband met het sporenonderzoek.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -