donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Kinderdagverblijf ontruimd door gaslek Kor Kuilerstraat Schiedam (GRIP 1)

- advertentie -

Schiedam – Een kinderdagverblijf aan de Kor Kuilerstraat is woensdagmorgen ontruimd nadat er een gaslek was ontstaan door graafwerkzaamheden.  In het kinderdagverblijf waren op het moment 6 kinderen aanwezig. Zij zijn opgevangen in een gebouw verderop.

Stedin is ter plekke om het lek te repareren. Alleen bij de werkzaamheden is er gas gemeten. Dit wordt inmiddels afgeschermd. De brandweer heeft opgeschaald naar GRIP 1 om het incident ter plekke te kunnen coördineren. Hoeveel woningen er zonder gas zitten is nog niet bekend. Hierdoor hebben zij ook geen verwarming en warm water.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -