woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Studentencomplex ontruimd door keukenbrand Essenburgsingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er in een studentencomplex aan de Essenburgsingel korte tijd een brandje gewoed. Vanwege de rookontwikkeling die vrij kwam moesten tientallen studenten het complex verlaten.

De brandweer was snel ter plaatse en bluste een vlam in de pan in de keuken. Vervolgens moesten alle ruimtes worden geventileerd om de rook te verdrijven. Tegen het eind van de ochtend konden de studenten weer terugkeren naar hun kamers. 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -