woensdag, december 1, 2021
9.1 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Inzittende gestolen auto zwaargewond na zware crash afrit Crooswijk A20 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een achtervolging van een gestolen auto is afgelopen nacht geeindigd met een zware crash op de afrit Crooswijk van de A20. De auto werd vanuit Den Haag opgepikt waarna er een achtervolging werd gestart.

Toen de bestuurder de afrit van de  A20 wilde nemen ging het mis. De Volkswagenbus crashte en een nog onbekend aantal inzittenden raakten gewond. Één inzittende was er slecht aan toe, deze zat nog in het voertuig en personeel van de traumahelikopter kwam ter plekke om het slachtoffer te stabilseren. Nadat de brandweer de auto had opengeknipt is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Drie anderen raakten eveneens gewond, hoe zij eraan toe zijn is niet bekend.

De crash is vermoedelijk ontstaan door een te hoge snelheid. De politie heeft urenlang onderzoek gedaan naar de oorzaak. De afrit was daardoor lang afgesloten.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -