Uitslaande brand verwoest bedrijfsloods Nieuwland Parc Alblassedam

dinsdag 25 oktober 2016 18:17

Alblasserdam – Bij een groothandel aan het Nieuwland Parc is dinsdagmiddag een grote brand ontstaan. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er brand in één van de magazijnen. De brand greep daarna snel om zich heen en al snel stond het gehele pand in brand.

Het bedrijf Lascentrum Ridderkerk BV handeld met name in lasmiddelen en gasflessen. Bij de brand komt veel rook vrij maar gaat door de beperkte windsnelheid vrij recht omhoog. De snelweg A15 ligt op 500 meter afstand maar het verkeer ondervind nog geen hinder van de brand. In de woonwijken die in de buurt liggen worden bewoners geadviseerd ramen en deuren te sluiten als zij last hebben van de rook.

Foto : Ronald van Zomeren

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand verwoest bedrijfsloods Nieuwland Parc Alblassedam
Schrijver:

 

 

Alblasserdam – Bij een groothandel aan het Nieuwland Parc is dinsdagmiddag een grote brand ontstaan. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er brand in één van de magazijnen. De brand greep daarna snel om zich heen en al snel stond het gehele pand in brand.

Het bedrijf Lascentrum Ridderkerk BV handeld met name in lasmiddelen en gasflessen. Bij de brand komt veel rook vrij maar gaat door de beperkte windsnelheid vrij recht omhoog. De snelweg A15 ligt op 500 meter afstand maar het verkeer ondervind nog geen hinder van de brand. In de woonwijken die in de buurt liggen worden bewoners geadviseerd ramen en deuren te sluiten als zij last hebben van de rook.

Foto : Ronald van Zomeren

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!