woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Brandweer ramt deur eruit om rookmelder Galileistraat Schiedam

- advertentie -

Schiedam – De brandweer heeft zondagavond voor niets de deur uit een woning geramd vanwege een melding van brand. In de woning aan de Galileistraat ging een brandalarm af op een hogergelegen etage. Omdat er niet duidelijk was of er wel of geen brand was werd de deur ingeslagen.

De brandweer ging de woning binnen maar trof geen brand aan. De bewoner werd op de hoogte gebracht en de deur zal worden afgedicht. 

Inrammen deur mogelijk niet verzekerd

Kortgeleden stond er in een artikel op het Algemeen Dagblad dat een bewoonster haar deur niet vergoed kreeg toen de brandweer de deur intrapte. Zij was op het moment niet thuis terwijl buren in paniek hadden gebeld dat mevrouw al een tijd niet meer gezien was. De vrouw wilde de kosten van de deur verhalen maar de verzekeraar van de brandweer vertelde dat zij daar niets in konddn betekenen. Uiteindelijk heeft de Veiligheidsregio het toen toch netjes met de vrouw geregeld. 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -