donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Dode en drie zwaargewonden na zeer ernstig ongeval Aalsmeerderbrug N196 Aalsmeer

- advertentie -

Aalsmeer – Bij een zeer ernstig éénzijdig ongeval op de Burgemeester Kasteleinweg ter hoogte van de Aalsmeerderbrug zijn vanavond een dode en drie zwaargewonden gevallen. Mogelijk zou er nog een vijfde inzittende in het voertuig hebben gezeten.

Door een nog onbekende oorzaak sloeg de auto over kop en kwam op de vangrail tot stilstand. Personeel van twee traumahelikopters en de brandweer ondersteunden het ambulancepersoneel. Een aantal slachtoffers moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijdt. 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt nog onderzocht.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -