woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Persoon belt 112 voor bacon op McDonalds burger in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een politie meldkamercentralist kreeg afgelopen nacht wel een heel bijzondere 112-melding. Een persoon belde dat hij de Bacon op zijn Big Tasty niet wilde betalen. Het gebeurde volgens hem bij de McDonalds aan de Coolsingel

Hij was daar zo boos over dat hij besloot de politie te bellen omdat hij niet eens van Bacon houdt. De centralist heeft vervolgens deze persoon medegedeeld dat hij zich maar bij de bedrijfsleider moest melden. Of hij uiteindelijk heeft betaald is niet bekend.

Laten we maar zeggen dat deze persoon mogelijk onder invloed van alcohol verkeerde voor zijn nogal domme actie.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -