donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Politie houdt man aan na melding vuurwapen Kruisvoorde Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam –  De politie heeft vanmorgen op de Kruisvoorde een man aangehouden na een melding van een mogelijk vuurwapen. De politie was gebeld omdat er bij deze man mogelijk een vuurwapen was gezien. Agenten gingen vervolgens op zoek naar de man.

Op de Kruisvoorde werd de man gezien en werd hij doormiddel van een BTGV staande gehouden. Tijdens het fouilleren werd er geen vuurwapen aangetroffen. De politie neemt bij vuurwapenmeldingen altijd extra maatregelen en hanteert een speciale Benaderingsprocedure voor (vuur)wapen gevaarlijke verdachten.

Foto : Politie Charlois

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -