donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Zadkine College Marconiplein Rotterdam ontruimd voor gaslek

- advertentie -

Rotterdam – Diverse brandweerploegen zijn naar het Zadkine College aan het Marconiplein uitgerukt vanwege een gaslekkage. De brandweer heeft daadwerkelijk gas gemeten en besloot om de school alvast te laten ontruimen.

Éen persoon zou mogelijk onwel zijn geworden door gaslekkage. Een ambulance kwam ter plaatse en bekijkt deze persoon na. Of het schoolrooster vandaag nog wordt doorgezet is niet bekend. Stedin is ter plaatse om het lek te dichten

Foto’s : Brigitte van den Haak


- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -