Brandje in machinekamer van nieuwe boot IJsseldijk Capelle aan den IJssel
via

 

 

Capelle aan den IJssel – Zaterdagmiddag 5 november rukte de brandweer uit voor brand op een schip in een loods van de IJsselwerf. Aldaar was er brand ontstaan in de machinekamer van een in aanbouw zijnde boot. Het bleek te gaan om brand in één van de ventilatoren. De brandweer demonteerde het deel en bracht deze naar buiten.

De schade aan het nieuwe schip blijkt mee te vallen. Wel stond er veel rook. De brandweer is dan ook geruime tijd bezig geweest om de loods te ventileren. De oorzaak van het brandje is niet bekend. Wat voor een schip er gebouwd wordt is eveneens onbekend. Op de IJsselwerf worden onder andere luxe privéjachten gebouwd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

20161105153811.jpg

20161105153812.jpg

20161105153813.jpg

 

Brandje in machinekamer van nieuwe boot IJsseldijk Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Zaterdagmiddag 5 november rukte de brandweer uit voor brand op een schip in een loods van de IJsselwerf. Aldaar was er brand ontstaan in de machinekamer van een in aanbouw zijnde boot. Het bleek te gaan om brand in één van de ventilatoren. De brandweer demonteerde het deel en bracht deze naar buiten.

De schade aan het nieuwe schip blijkt mee te vallen. Wel stond er veel rook. De brandweer is dan ook geruime tijd bezig geweest om de loods te ventileren. De oorzaak van het brandje is niet bekend. Wat voor een schip er gebouwd wordt is eveneens onbekend. Op de IJsselwerf worden onder andere luxe privéjachten gebouwd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

20161105153811.jpg

20161105153812.jpg

20161105153813.jpg

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!