Beschonken beginnend bestuurder maakt het bont St Francisbaai Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Wijkagenten Mirella van Buuren en Jacques Lems hebben vannacht een beginnend bestuurder aangehouden voor het rijden met forse snelheid en een slokje alcohol.

De automobilist werd op de Abram van Rijckevorselweg gespot door de agenten waar de bestuurder met een hoge snelheid overheen reed. Op de St. Francisbaai werd de bestuurder aan de kant gezet. Bij de controle op alcohol blies de bestuurder een p/a.

Op het bureau blies deze op het ademanalyseapparaat 105 ug/l. Een beginnend bestuurder mag slechts 88ug/ blazen. Een bekeuring van 300 euro en rijverbod volgde. De bestuurder werd vervolgens heengezonden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd