donderdag, juni 30, 2022
19.9 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Bejaarde man overleden na woningbrand Zwaluwlaan Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Bij een brand in een woning is in de nacht van zondag op maandag een bejaarde man om het leven gekomen. Het gaat vermoedelijk om een 92-jarige man die in één van de seniorenwoningen van de flat aan de Zwaluwlaan woonde. De brandweer was snel ter plaatse en trof tijdens het blussen de man aan.

Hoe de brand op de bovenste etage is ontstaan is niet bekend. De politie is een grootschalig onderzoek gestart in de woning. Volgens buurtbewoners zou de man als kluizenaar hebben geleefd. Men zag hem maar amper buiten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -