dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Bejaarde man overleden na woningbrand Zwaluwlaan Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Bij een brand in een woning is in de nacht van zondag op maandag een bejaarde man om het leven gekomen. Het gaat vermoedelijk om een 92-jarige man die in één van de seniorenwoningen van de flat aan de Zwaluwlaan woonde. De brandweer was snel ter plaatse en trof tijdens het blussen de man aan.

Hoe de brand op de bovenste etage is ontstaan is niet bekend. De politie is een grootschalig onderzoek gestart in de woning. Volgens buurtbewoners zou de man als kluizenaar hebben geleefd. Men zag hem maar amper buiten.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -