Taxi en auto botsen Wattstraat Zoetermeer
via

 

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Zoetermeer – Maandagmiddag 7 november is omstreeks 15:20 uur een ongeval gebeurd op de Wattstraat in kruising met de Franklinstraat in Zoetermeer.

Politie en ambulancedienst rukte met spoed uit naar het ongeval. Ter plaatse waren er een personenauto en taxi op elkaar gebotst. Er is één slachtoffer door de ambulancedienst onderzocht en vervoerd naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen konden op eigen kracht verder. De verkeerspolitie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval

Foto’s : Rick Juffermans

20161107154649.jpg

20161107154650.jpg

20161107154651.jpg

 

Taxi en auto botsen Wattstraat Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Maandagmiddag 7 november is omstreeks 15:20 uur een ongeval gebeurd op de Wattstraat in kruising met de Franklinstraat in Zoetermeer.

Politie en ambulancedienst rukte met spoed uit naar het ongeval. Ter plaatse waren er een personenauto en taxi op elkaar gebotst. Er is één slachtoffer door de ambulancedienst onderzocht en vervoerd naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen konden op eigen kracht verder. De verkeerspolitie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval

Foto’s : Rick Juffermans

20161107154649.jpg

20161107154650.jpg

20161107154651.jpg

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Een 34-jarige agent uit de eenheid Den Haag is dinsdag 25 februari aangehouden door de Rijksrecherche. Waarvan de man wordt verdacht, is niet bekend gemaakt. De verdachte werd vanochtend aangehouden. De politie is een intern onderzoek gestart en de agent is buiten...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!