donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Vrouw gewond na éénzijdig ongeval Rijksstraatweg Hellevoetsluis

- advertentie -

Hellevoetsluis – Een vrouw is woensdagmorgen zwaargewond geraakt bij een éénzijdig verkeersongeval op de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis. De vrouw raakte met haar auto door een nog onbekende oorzaak in een slip, vervolgens kwam ze tegen een boom tot stilstand.

De klap was zo hard, dat het motorblok uit de auto werd gerukt. De vrouw moest door brandweerpersoneel uit haar voertuig worden gehaald. Hierna is zij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Rijksstraatweg is gedurende het politie onderzoek in beide richtingen afgesloten geweest. Hoe de vrouw eraan toe, is niet bekend.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -