dinsdag, november 30, 2021
8.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Hij komt hij komt…..: Het huis van Sinterklaas in WC de Koperwiek Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Op woensdag 16 november 2016 wordt ‘Het Huis van Sinterklaas’ in winkelcentrum de Koperwiek om 13.00 uur feestelijk geopend door wethouder Eric Faassen.

Bezoekers van de Koperwiek kunnen tot en met zaterdag 3 december iedere zaterdag, woensdag en op een koopzondag een bezoek brengen aan de Sint en zijn pieten. Dit jaar is de tweede keer dat ‘Het Huis van Sinterklaas’ naar Capelle aan den IJssel komt. Tijdens de openingstijden zijn er diverse (gratis) activiteiten.Zo zal een voormalige winkelunit worden ingericht als Pepernotenbakkerij, mogen kinderen hun schoenwens opschrijven op Sint’s Verlanglijst en kunnen bezoekers het paard van Sinterklaas aaien bij Amerigo’s Stal. Voor alle opdrachten verdienen kinderen een stempel op hun pietendiploma. Na afloop kunnen bezoekers het diploma laten ondertekenen door de Sint in Het Huis van Sinterklaas.

De pietendiploma’s kunnen vanaf heden gratis worden afgehaald bij de lokale ondernemers in de Koperwiek en zijn tijdens opening ook af te halen bij ‘Het Huis van Sinterklaas’.

Voor meer informatie zie www.dekoperwiek.nl of www.facebook.com/dekoperwiek.

Foto’s : Peter Bezemer

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -