Brandweer rukt uit voor mogelijke brand in flat Vinckenbrinckstraat Rotterdam

zaterdag 12 november 2016 01:01

Rotterdam – De brandweer rukte vrijdagavond uit voor een mogelijke brand in het flatgebouw aan de Vinckenbrinckstraat in Rotterdam-Prinsenland. Eenmaal ter plaatse bleek er vrij weinig aan de hand te zijn. De brandweer heeft wat kleine werkzaamheden in de CV-ruimte uitgevoerd.

Wat er precies aan de hand was is niet bekend. De brandweer vertrok al vrij snel weer terug naar de kazerne.

fms_7010 fms_7011 fms_7007

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer rukt uit voor mogelijke brand in flat Vinckenbrinckstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer rukte vrijdagavond uit voor een mogelijke brand in het flatgebouw aan de Vinckenbrinckstraat in Rotterdam-Prinsenland. Eenmaal ter plaatse bleek er vrij weinig aan de hand te zijn. De brandweer heeft wat kleine werkzaamheden in de CV-ruimte uitgevoerd.

Wat er precies aan de hand was is niet bekend. De brandweer vertrok al vrij snel weer terug naar de kazerne.

fms_7010 fms_7011 fms_7007

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!