woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Man reageert aggressief tegen brandweer Doedesstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een bewoner van een woning aan de Doedesstraat heeft zondagavond aggressief tegen de brandweer. De brandweer kreeg een melding van een brandlucht in het portiek en ging ter plaatse. Na onderzoek belden zij aan bij een woning waar de geur vandaan kwam.

De bewoner deed open reageerde aggressief richting het brandweerpersoneel. De politie werd vervolgens ter plaatse gevraagd om te bemiddelen. Eenmaal binnen werd er een geconstateerd dat er een pannetje was aangebrand.

Of er aangifte is tegen de man is gedaan is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -