Man zwaargewond door steekpartij Stationsplein Schiedam

dinsdag 15 november 2016 08:34

Schiedam – Een man is gisterenavond rond half tien zwaargewond geraakt door een steekpartij in de hal van station Schiedam Centrum. Twee mannen kregen een ruzie waarna één van de mannen meerdere malen op de andere heeft ingestoken. Het slachtoffer raakte daardoor zwaargewond.

Ambulancepersoneel werd bijgestaan door het Mobiel Medisch Team bij het behandelen van het slachtoffer. Deze is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is niet bekend.

De politie is ter plekke een sporenonderzoek gestart. Hiervoor is een gedeelte van het station afgezet en zijn er bewakingsbeelden veiliggesteld. Naar de verdachte wordt nog gezocht.=

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man zwaargewond door steekpartij Stationsplein Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Een man is gisterenavond rond half tien zwaargewond geraakt door een steekpartij in de hal van station Schiedam Centrum. Twee mannen kregen een ruzie waarna één van de mannen meerdere malen op de andere heeft ingestoken. Het slachtoffer raakte daardoor zwaargewond.

Ambulancepersoneel werd bijgestaan door het Mobiel Medisch Team bij het behandelen van het slachtoffer. Deze is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is niet bekend.

De politie is ter plekke een sporenonderzoek gestart. Hiervoor is een gedeelte van het station afgezet en zijn er bewakingsbeelden veiliggesteld. Naar de verdachte wordt nog gezocht.=

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!