Veel verkeersdrukte na ernstig ongeval A16 Zwijndrecht

woensdag 16 november 2016 09:19

Zwijndrecht – Een automobilist is woensdagmorgen zwaargewond geraakt na een ongeval op de A16 ter hoogte van Zwijndrecht. Brandweer, ambulance en zelfs een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het ongeval was ontstaan door een aanrijding tussen twee personenauto’s.

De brandweer heeft één van de automobilisten uit het voertuig moeten bevrijden. Deze is naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het daarop volgende politieonderzoek werd de A16 richting Breda volledig afgesloten. Hierdoor begon de inmiddels 14 kilometer lange file op de A20 bij Rotterdam-Crooswijk. Omstreeks half negen was de weg opengesteld.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel verkeersdrukte na ernstig ongeval A16 Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Een automobilist is woensdagmorgen zwaargewond geraakt na een ongeval op de A16 ter hoogte van Zwijndrecht. Brandweer, ambulance en zelfs een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het ongeval was ontstaan door een aanrijding tussen twee personenauto’s.

De brandweer heeft één van de automobilisten uit het voertuig moeten bevrijden. Deze is naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het daarop volgende politieonderzoek werd de A16 richting Breda volledig afgesloten. Hierdoor begon de inmiddels 14 kilometer lange file op de A20 bij Rotterdam-Crooswijk. Omstreeks half negen was de weg opengesteld.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!