dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Veel verkeersdrukte na ernstig ongeval A16 Zwijndrecht

- advertentie -

Zwijndrecht – Een automobilist is woensdagmorgen zwaargewond geraakt na een ongeval op de A16 ter hoogte van Zwijndrecht. Brandweer, ambulance en zelfs een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het ongeval was ontstaan door een aanrijding tussen twee personenauto’s.

De brandweer heeft één van de automobilisten uit het voertuig moeten bevrijden. Deze is naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het daarop volgende politieonderzoek werd de A16 richting Breda volledig afgesloten. Hierdoor begon de inmiddels 14 kilometer lange file op de A20 bij Rotterdam-Crooswijk. Omstreeks half negen was de weg opengesteld.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -