donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Laagstaande zon zorgt voor brandmelding Frederik van Eedenplaats Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie en brandweer zijn vrijdagmiddag 16:45 uur opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Frederik van Eedenplaats. Hier zag een bewoner van de Louis Couperusplaats brand en rookverschijnselen op het flatgebouw aan de Frederik van Eedenplaats.

 

De brandweer heeft onderzoek gedaan en de melder teruggebeld en constateerde dat het stoomvorming was van de blokverwarming en de laagstaande zon wat op een brand leek.  De hulpdiensten konden na een kwartier weer terug naar de kazernes.

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

img_3074

img_3075

img_3079

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -