donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Kamera Express wint Rotterdamse Ondernemersprijs 2016

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Kamera Express heeft vanavond de Rotterdamse Ondernemersprijs 2016 gewonnen. Bij het bedrijf komen onder andere vakfoto- en videografen. Daarnaast kunnen ook de enthousiaste amateurfotogafen terecht voor een gedegen advies. Het bedrijf zit onder andere met een winkel gevestigd op de Rietbaan in Capelle aan den IJssel.

Technotrading en Freelance Factoring waren de twee andere genomineerden voor dit jaar. Kamera Express was dit jaar eerder in beeld nadat zij het failliete Foto Klein hebben overgenomen. Daarnaast namen zij kortgeleden eveneens het bedrijf FOKA over en is het bedrijf gegroeid naar 11 winkels verspreid over Nederland en België.

De prijs werd vanavond aan oprichter Peter Merceij en algemeen Directeur Ben Cornelisse in het WTC gebouw uitgereikt 

Kamera Express is één van de weinige retailers die blijven groeien waar ander winkeliers juist weer omvallen. 

Peter Merceij vertelde het volgende aan RTV Rijnmond :

 De afgelopen jaren heeft ons bevlogen team hard gewerkt om Kamera Express terug aan de top van de markt te krijgen”, aldus eigenaar Peter Merceij.

De jury vertelde dat het een knappe prestatie is om het bedrijf weer winstgevend te krijgen door scherp in te kopen, mee te gaan met de prijzen en klanten centraal te stellen in de winkels en online. Het bedrijf telt inmiddels meer dan 100 medewerkers.

Opening grootste Foto Experience ter wereld

Kamera Express heeft voor de vele fotografen in ons land volgend jaar nog een pretpark op zich voor ogen. In het voormalige Free Record Shop gebouw aan de Essebaan in  Capelle aan den IJssel wordt de grootste foto- en videowinkel ter wereld gebouwd. Binnenkomen wordt een gehele ervaring en fotografen kunnen complete studio’s huren voor hun eigen shoots. Deze winkel zal medio 2017 worden geopend.

Foto’s : Manon Visser en Collin Hermans

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -