dinsdag, december 7, 2021
4.6 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Fietser zwaargewond na aanrijding met vrachtauto Hoekeindseweg Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – Een fietser is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt door een aanrijding met een vrachtwagen. De fietser werd op de Hoekeindseweg geraakt en kwam daardoor ten val. Een Mobiel Medisch Team kwam een traumahelikopter ter plaatse om ambulancepersoneel te assisteren.

Nadat het slachtoffer ter plekke is gestabiliseerd is deze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Fietsers hebben op de betreffende oversteekplaats geen voorrang.

Foto’s : Norbert Verhoeff

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -