dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politiehelikopter maakt zoekslagen boven Nieuwerkerk aan den IJssel na inbraak

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politiehelikopter heeft zaterdagavond omstreeks 21.00 uur een geruime tijd boven Nieuwerkerk aan den IJssel na een inbraak rondgecirkeld. De helikopter maakte flink wat zoekslagen boven de omgeving Europalaan en de Batavierlaan.

In de J.S Bachstraat was ingebroken in een schuur. Omstreeks 21.15 uur vertrok de helikopter. Mogelijk hebben ze gezocht naar verdachte personen. Naast de inwoners van Nieuwerkerk was de helikopter ook in Capelle Schollevaar goed te horen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -