Gewonde na steekpartij in woning Zuidplaslaan Waddinxveen
via

 

 

Waddinxveen – In een woning aan de Zuidplaslaan is maandagmiddag tweede kerstdag een persoon gewond geraakt door een steekpartij. De politie kreeg omstreeks half vier de melding van een ruzie in de woning. Ter plaatse bleek er ook iemand gewond te zijn geraakt.

Vanwege de ernst van de verwondingen werd ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ter plaatse gebracht. Het slachtoffer is vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is een sporenonderzoek gestart in de woning. Voor zover bekend hebben zij nog niemand aan kunnen houden.

Foto’s : Darinca Gerritsen

 

Gewonde na steekpartij in woning Zuidplaslaan Waddinxveen
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – In een woning aan de Zuidplaslaan is maandagmiddag tweede kerstdag een persoon gewond geraakt door een steekpartij. De politie kreeg omstreeks half vier de melding van een ruzie in de woning. Ter plaatse bleek er ook iemand gewond te zijn geraakt.

Vanwege de ernst van de verwondingen werd ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ter plaatse gebracht. Het slachtoffer is vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is een sporenonderzoek gestart in de woning. Voor zover bekend hebben zij nog niemand aan kunnen houden.

Foto’s : Darinca Gerritsen

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!