Man (26) gewond steekpartij Penseel Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een 26-jarige man uit Capelle aan den IJssel is vannacht gewond geraakt door een steekpartij op het Penseel in Capelle-Schollevaar. De man kreeg ruzie met een bekende en werd vervolgens in zijn nek gestoken. Het incident speelde op straat rond de Prado en in een woning af. Hij raakte hierdoor gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

De politie startte een onderzoek naar de verdachte en kon al snel tot aanhouding overgaan. Een 38-jarige man eveneens een Capellenaar werd in een andere woning aangehouden door de politie. Hij is overgebracht naar het bureau en zal worden verhoord door de recherche. Vermoedelijk heeft een teveel gedronken biertje geleid tot de steekpartij.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd