Kat overleden na brand in woning Sonmansstraat Rotterdam

maandag 26 december 2016 22:23

Rotterdam – Bij een brand in een woning aan de Sonmansstraat in Rotterdam is maandagavond een kat om het leven gekomen. Het vuur ontstond door een nog onbekende oorzaak en ging gepaard met flink wat rookontwikkeling.

Op de kat na liepen de bewoners van het pand niets op. De brandweer was snel ter plekke en kon een felle uitslaa de brand voorkomen. Wel is er veel rook, roet en waterschade. De bewoners zullen zeker de rest van het jaar elders moeten doorbrengen. Stichting Salvage is voor hen ter plekke gevraagd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kat overleden na brand in woning Sonmansstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een brand in een woning aan de Sonmansstraat in Rotterdam is maandagavond een kat om het leven gekomen. Het vuur ontstond door een nog onbekende oorzaak en ging gepaard met flink wat rookontwikkeling.

Op de kat na liepen de bewoners van het pand niets op. De brandweer was snel ter plekke en kon een felle uitslaa de brand voorkomen. Wel is er veel rook, roet en waterschade. De bewoners zullen zeker de rest van het jaar elders moeten doorbrengen. Stichting Salvage is voor hen ter plekke gevraagd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!