Scooter brand uit op Provincialeweg Haastrecht

zaterdag 31 december 2016 23:30

Haastrecht – Zaterdagavond 31 december 2016 zijn de hulpdiensten omstreeks 23:11 uur uitgerukt voor een melding voertuigbrand te Haastrecht.

Ter plaatse troffen de brandweer en politie een scooter aan welke in lichter laaie stond. De brandweer had de brand met een paar stralen hoge druk snel onder controle en uit. De politie gaat kijken of ze de eigenaar kunnen achterhalen en hem in kennis kunnen stellen.

Foto’s: Darinca Gerritsen

 

Scooter brand uit op Provincialeweg Haastrecht
Schrijver:

 

 

Haastrecht – Zaterdagavond 31 december 2016 zijn de hulpdiensten omstreeks 23:11 uur uitgerukt voor een melding voertuigbrand te Haastrecht.

Ter plaatse troffen de brandweer en politie een scooter aan welke in lichter laaie stond. De brandweer had de brand met een paar stralen hoge druk snel onder controle en uit. De politie gaat kijken of ze de eigenaar kunnen achterhalen en hem in kennis kunnen stellen.

Foto’s: Darinca Gerritsen

 

90% minder reizen met OV door Corona-maatregelen

90% minder reizen met OV door Corona-maatregelen

In de tweede helft van maart 2020 is het dagelijkse aantal mensen dat incheckt in het openbaar vervoer gedaald met bijna negentig procent (vergeleken met een vergelijkbare dag in 2019). Deze cijfers publiceert het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) vandaag uit...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!