Brandweer blust brandjes in container Rembrandtlaan Voorschoten
via

 

 

Voorschoten – Zaterdagavond 31 december en zondag 1 januari zijn de hulpdiensten van Voorschoten meerdere malen opgeroepen voor meldingen van branden.

Omstreeks 20:30 uur is de brandweer met spoed opgeroepen voor een melding van buitenbrand afval/rommel aan de Molenlaan. Ter plaatse bleek een bouwcontainer met daarin afval in brand te staan. De brandweer heeft de brand met een straal lage druk geblust waarna zij weer retour zijn gegaan. Een geparkeerd voertuig naast de bouwcontainer is door de eigenaar gecontroleerd op eventuele schade.

Rond 20:59 uur mag de brandweer van Voorschoten na een containerbrand geblust te hebben wederom op pad voor een melding van een containerbrand, ditmaal aan de Rembrandtlaan in Voorschoten. Hier stond een afvalcontainer flink in brand. De brandweer is ter plaatse gekomen waarna ze brand hebben geblust.

Ook zondagmorgen was het raak. Op de Bernardlaan in Voorschoten stond een afvalcontainer in brand en bluste de brandweer deze.

Rond 02:45 uur kon de brandweer wederom op pad voor een containerbrand. Ditmaal aan de Rembrandtlaan. Dit bleek een buitenbrandje op het wegdek. Ook deze brand was snel onder controle.

Foto’s : Koen Jongen

20170101025963.jpg

20170101025964.jpg

 

Brandweer blust brandjes in container Rembrandtlaan Voorschoten
Schrijver:

 

 

Voorschoten – Zaterdagavond 31 december en zondag 1 januari zijn de hulpdiensten van Voorschoten meerdere malen opgeroepen voor meldingen van branden.

Omstreeks 20:30 uur is de brandweer met spoed opgeroepen voor een melding van buitenbrand afval/rommel aan de Molenlaan. Ter plaatse bleek een bouwcontainer met daarin afval in brand te staan. De brandweer heeft de brand met een straal lage druk geblust waarna zij weer retour zijn gegaan. Een geparkeerd voertuig naast de bouwcontainer is door de eigenaar gecontroleerd op eventuele schade.

Rond 20:59 uur mag de brandweer van Voorschoten na een containerbrand geblust te hebben wederom op pad voor een melding van een containerbrand, ditmaal aan de Rembrandtlaan in Voorschoten. Hier stond een afvalcontainer flink in brand. De brandweer is ter plaatse gekomen waarna ze brand hebben geblust.

Ook zondagmorgen was het raak. Op de Bernardlaan in Voorschoten stond een afvalcontainer in brand en bluste de brandweer deze.

Rond 02:45 uur kon de brandweer wederom op pad voor een containerbrand. Ditmaal aan de Rembrandtlaan. Dit bleek een buitenbrandje op het wegdek. Ook deze brand was snel onder controle.

Foto’s : Koen Jongen

20170101025963.jpg

20170101025964.jpg

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...