Stoffelijk overschot aangetroffen tijdens blussen woningbrand Sprinterplaats Vlaardingen

zondag 1 januari 2017 19:56

Vlaardingen – De brandweer heeft zondagavond een stoffelijk overschot aangetroffen in een woning aan de Sprinterplaats. De brandweer kreeg een melding van een woningbrand en trof tijdens de bluswerkzaamheden het slachtoffer aan.

Het slachtoffer was overleden en kon niet meer worden gereanimeerd. Het brandje waarvan de oorzaak nog niet bekend is, was snel geblust. De Forensische Opsporing en Team Brandonderzoek zullen onderzoek gaan doen in de woning zodra de rookgassen zijn verdwenen.

 

0 reacties

Stoffelijk overschot aangetroffen tijdens blussen woningbrand Sprinterplaats Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – De brandweer heeft zondagavond een stoffelijk overschot aangetroffen in een woning aan de Sprinterplaats. De brandweer kreeg een melding van een woningbrand en trof tijdens de bluswerkzaamheden het slachtoffer aan.

Het slachtoffer was overleden en kon niet meer worden gereanimeerd. Het brandje waarvan de oorzaak nog niet bekend is, was snel geblust. De Forensische Opsporing en Team Brandonderzoek zullen onderzoek gaan doen in de woning zodra de rookgassen zijn verdwenen.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!