Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

dinsdag 3 januari 2017 21:53

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag. Omwonenden hadden knallen gehoord en belden de politie. Deze troffen een zwaargewonde man en begonnen direct met het hulpverlenen aan de man. Ondanks een snelle inzet mocht de hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.

De straat is voor een gedeelte afgezet en de politie is een onderzoek gestart. Tijdens het onderzoek is er schade aan een geparkeerde auto aangetroffen. Op straat ligt een jas van het slachtoffer. Medewerkers van de Forensische Opsporing zullen nog een tijd bezig zijn met het onderzoeken van de schietpartij. Of de man in de wijk woonde is nog niet bekend gemaakt.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij willen graag weten of iemand iets heeft gezien of gehoord. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag. Omwonenden hadden knallen gehoord en belden de politie. Deze troffen een zwaargewonde man en begonnen direct met het hulpverlenen aan de man. Ondanks een snelle inzet mocht de hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.

De straat is voor een gedeelte afgezet en de politie is een onderzoek gestart. Tijdens het onderzoek is er schade aan een geparkeerde auto aangetroffen. Op straat ligt een jas van het slachtoffer. Medewerkers van de Forensische Opsporing zullen nog een tijd bezig zijn met het onderzoeken van de schietpartij. Of de man in de wijk woonde is nog niet bekend gemaakt.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij willen graag weten of iemand iets heeft gezien of gehoord. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

 

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!