Twee zwaargewonden na aanrijding tussen fietser en scooter Klapwijkseweg Berkel en Rodenrijs

dinsdag 3 januari 2017 18:44

Berkel en Rodenrijs – Bij een ongeval tussen een wielrenner en een scooterbestuurder zijn twee zwaargewonden gevallen. Het ongeval gebeurde op de Klapwijkseweg. Één van de bestuurders was er zo slecht aan toe, dat deze volgens de politie ter plekke is gereanimeerd.

Ook het andere slachtoffer raakte zwaargewond. Om hen goed te kunnen behandelen kwamen er twee traumahelikopters ter plekke. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ernstige slachtoffer is met politiebegeleiding naar het Erasmus MC gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie is ter plekke een groot sporenonderzoek gestart om de toedracht te achterhalen.

Foto’s : Norbert Verhoeff

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee zwaargewonden na aanrijding tussen fietser en scooter Klapwijkseweg Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Bij een ongeval tussen een wielrenner en een scooterbestuurder zijn twee zwaargewonden gevallen. Het ongeval gebeurde op de Klapwijkseweg. Één van de bestuurders was er zo slecht aan toe, dat deze volgens de politie ter plekke is gereanimeerd.

Ook het andere slachtoffer raakte zwaargewond. Om hen goed te kunnen behandelen kwamen er twee traumahelikopters ter plekke. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ernstige slachtoffer is met politiebegeleiding naar het Erasmus MC gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie is ter plekke een groot sporenonderzoek gestart om de toedracht te achterhalen.

Foto’s : Norbert Verhoeff

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!