Twee gewonden en schildpad gered bij felle woningbrand Talmastraat Rotterdam

woensdag 4 januari 2017 19:51

Rotterdam – In een woning van een appartementencomplex aan de Talmastraat heeft woensdagavond een korte maar felle brand gewoed. De brandweer was snel ter plekke en constateerde veel rook door de brand. Hierdoor stonden de gallerijen onder de rook. Er werd besloten om woningen te ontruimen.

De bewoners moesten hun woning verlaten en zijn elders opgevangen. De brandweer had het vuur snel onder controle en heeft na het blussen de woningen geventileerd. De woning waar de brand heeft gewoed is onbewoonbaar. De bewoner was niet thuis tijdens de brand. Een schildpad heeft het overleefd en is aan de dierenambulance overgedragen. Twee personen raakte  gewond door rookinhalatie. Zij zij  naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak is onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden en schildpad gered bij felle woningbrand Talmastraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning van een appartementencomplex aan de Talmastraat heeft woensdagavond een korte maar felle brand gewoed. De brandweer was snel ter plekke en constateerde veel rook door de brand. Hierdoor stonden de gallerijen onder de rook. Er werd besloten om woningen te ontruimen.

De bewoners moesten hun woning verlaten en zijn elders opgevangen. De brandweer had het vuur snel onder controle en heeft na het blussen de woningen geventileerd. De woning waar de brand heeft gewoed is onbewoonbaar. De bewoner was niet thuis tijdens de brand. Een schildpad heeft het overleefd en is aan de dierenambulance overgedragen. Twee personen raakte  gewond door rookinhalatie. Zij zij  naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak is onbekend.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!