Brandweervoertuig kantelt tijdens spoedrit en ramt gevel van woning in Teuge

zondag 8 januari 2017 17:21

Een brandweerwagen van de Kazerne Apeldoorn is zondagmiddag rond 16:00 uur gekanteld en tegen een woning tot stilstand gekomen. Het voertuig een waterwagen was onderweg naar een brand in een autoshowroom in Teuge 

Twee brandweerlieden raakten gewond. Zij zijn ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht. Een bewoonster kwam met de schrik. De schade aan de woning lijkt mee te vallen omdat het voertuig er als het waren tegenaan is gegleden. De brandweerauto is wel zwaar beschadigd

De politie en de arbeidsinspectie zullen proberen het ongeval in kaart te brengen. De wagen was met spoed onderweg. In de bocht is de wagen op zijn kant gegaan.

Ook gisteren raakte een brandweervoertuig betrokken bij een aanrijding. Daarbij botste een hulpverleningsvoertuig van brandweer Lochem tegen een boom.
https://twitter.com/Muijs2403/status/818118428749873152

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweervoertuig kantelt tijdens spoedrit en ramt gevel van woning in Teuge
Schrijver:

 

 

Een brandweerwagen van de Kazerne Apeldoorn is zondagmiddag rond 16:00 uur gekanteld en tegen een woning tot stilstand gekomen. Het voertuig een waterwagen was onderweg naar een brand in een autoshowroom in Teuge 

Twee brandweerlieden raakten gewond. Zij zijn ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht. Een bewoonster kwam met de schrik. De schade aan de woning lijkt mee te vallen omdat het voertuig er als het waren tegenaan is gegleden. De brandweerauto is wel zwaar beschadigd

De politie en de arbeidsinspectie zullen proberen het ongeval in kaart te brengen. De wagen was met spoed onderweg. In de bocht is de wagen op zijn kant gegaan.

Ook gisteren raakte een brandweervoertuig betrokken bij een aanrijding. Daarbij botste een hulpverleningsvoertuig van brandweer Lochem tegen een boom.
https://twitter.com/Muijs2403/status/818118428749873152

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!