Politie auto schept vijf meisjes in het Brabantse Heeze door gladheid

zondag 8 januari 2017 10:06

Heeze – Een politieauto heeft afgelopen nacht in het Brabantse Heeze vijf meisjes geschept nadat deze door gladheid van de weg was geraakt. De meisjes raakten door het ongeval lichtgewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Één van de meisjes moest een nacht in het ziekenhuis worden gehouden, bij een ander meisje was de schouder uit de kom.

Het ongeval gebeurde net na middernacht in een flauwe bocht op de Oudemolen. De politiewagen schampte een boom en kwam tegen de volgende boom tot stilstand. De agenten raakten niet gewond. De oorzaak bleek een spekglad wegdek. Een ander korps heeft als formaliteit een onderzoek gedaan. De meisjes zijn tussen de 16 en 17 jaar en kwamen uit Schiedam, Hellevoetsluis, Heeze en Geldrop

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie auto schept vijf meisjes in het Brabantse Heeze door gladheid
Schrijver:

 

 

Heeze – Een politieauto heeft afgelopen nacht in het Brabantse Heeze vijf meisjes geschept nadat deze door gladheid van de weg was geraakt. De meisjes raakten door het ongeval lichtgewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Één van de meisjes moest een nacht in het ziekenhuis worden gehouden, bij een ander meisje was de schouder uit de kom.

Het ongeval gebeurde net na middernacht in een flauwe bocht op de Oudemolen. De politiewagen schampte een boom en kwam tegen de volgende boom tot stilstand. De agenten raakten niet gewond. De oorzaak bleek een spekglad wegdek. Een ander korps heeft als formaliteit een onderzoek gedaan. De meisjes zijn tussen de 16 en 17 jaar en kwamen uit Schiedam, Hellevoetsluis, Heeze en Geldrop

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!