Vrouw en man aangehouden na bommelding Kruisplein Rotterdam

zondag 8 januari 2017 22:44

Rotterdam – Een valse melder heeft zondagavond voor een hoop commotie gezorgd op het Kruisplein in het Centrum van Rotterdam. Een vrouw zou tussen half 9 en negen op het Centraal Station hebben gelopen en vroeg een jongeman naar een voor hem onbekende straat. Dit eindigde vervolgens in een bommelding.

De jongeman wilde de vrouw naar eigen zeggen naar de Pauluskerk brengen, echter begon de vrouw volgens de valse melder onderweg in gebrekkig engels over mensen neer te schieten en een bom in een tas. De vrouw vluchtte volgens hem onderweg de parkeergarage van het Kruisplein in.

De jongeman belde de politie die garage afsloot. De vrouw kon vervolgens worden aangehouden door de agenten. In de goederen die ze bij zich had werd niets bijzonders aangetroffen. Ze bleek geen kwaad in de zin te hebben.

Agenten troffen ook de 112-beller aan. Dit bleek een bekende van de politie te zijn. Hij bleek de vrouw willekeurig te hebben uitgekozen en de vrouw te hebben beschreven als potentiële aanslagpleger. De man werd vervolgens aangehouden. De vrouw werd na diverse excuses in vrijheid gesteld.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw en man aangehouden na bommelding Kruisplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een valse melder heeft zondagavond voor een hoop commotie gezorgd op het Kruisplein in het Centrum van Rotterdam. Een vrouw zou tussen half 9 en negen op het Centraal Station hebben gelopen en vroeg een jongeman naar een voor hem onbekende straat. Dit eindigde vervolgens in een bommelding.

De jongeman wilde de vrouw naar eigen zeggen naar de Pauluskerk brengen, echter begon de vrouw volgens de valse melder onderweg in gebrekkig engels over mensen neer te schieten en een bom in een tas. De vrouw vluchtte volgens hem onderweg de parkeergarage van het Kruisplein in.

De jongeman belde de politie die garage afsloot. De vrouw kon vervolgens worden aangehouden door de agenten. In de goederen die ze bij zich had werd niets bijzonders aangetroffen. Ze bleek geen kwaad in de zin te hebben.

Agenten troffen ook de 112-beller aan. Dit bleek een bekende van de politie te zijn. Hij bleek de vrouw willekeurig te hebben uitgekozen en de vrouw te hebben beschreven als potentiële aanslagpleger. De man werd vervolgens aangehouden. De vrouw werd na diverse excuses in vrijheid gesteld.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!