Arrestatieteam schiet verwarde man neer Klapstraat Westervoort

maandag 9 januari 2017 09:02
arrestatieteam-at

Westervoort – Een arrestatieteam heeft in de nacht van zondag op maandag een ernstig verwarde man overmeesterd. De man zou mogelijk iemand in een woning aan de Klapstraat hebben gegijzeld en was op het balkon van een woning met een gezien. Agenten gingen vervolgens snel ter plaatse die snel besloten om een arrestatieteam ter plekke te laten komen.

Onderhandelaars hebben geprobeerde de man tot rede te brengen, dit lukte echter niet waarop het arrestatieteam werd ingezet. De man werd vervolgens neergeschoten en is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij was gewond aan zijn heup. De rijksrecherche doet onderzoek naar het incident omdat het arrestatieteam heeft geschoten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Arrestatieteam schiet verwarde man neer Klapstraat Westervoort
Schrijver:

 

arrestatieteam-at 

Westervoort – Een arrestatieteam heeft in de nacht van zondag op maandag een ernstig verwarde man overmeesterd. De man zou mogelijk iemand in een woning aan de Klapstraat hebben gegijzeld en was op het balkon van een woning met een gezien. Agenten gingen vervolgens snel ter plaatse die snel besloten om een arrestatieteam ter plekke te laten komen.

Onderhandelaars hebben geprobeerde de man tot rede te brengen, dit lukte echter niet waarop het arrestatieteam werd ingezet. De man werd vervolgens neergeschoten en is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij was gewond aan zijn heup. De rijksrecherche doet onderzoek naar het incident omdat het arrestatieteam heeft geschoten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!