Mannen overvallen café Noordplein Rotterdam

maandag 9 januari 2017 08:52

Rotterdam – De uitbater van een café op het Rotterdamse Noordplein is maandagochtend rond 01.00 uur overvallen van zijn dagopbrengst. Agenten gingen direct op zoek naar de twee daders. Een verdachte werd direct aangehouden.

De café-eigenaar was tegen sluitingstijd aan het opruimen, in het gezelschap van enkele klanten, toen er ineens twee mannen binnen kwamen. Ze waren gewapend met een mes en vuurwapen en wilden geld. Ze gingen er vandoor met de dagopbrengst.

Nog voordat de eigenaar de politie belde zag surveillerende agent twee mannen rennen, komende vanuit het Noordplein in de richting van de Noordsingel. Hij ging achter ze aan en kreeg hulp van een groot aantal collega’s toen ook helder werd dat er net een overval was gepleegd.

Eén van de verdachten werd na een paar minuten aangehouden. Het bleek een 18-jarige Rotterdammer. Een mes, vuurwapen en geldbedrag zijn in de omgeving aangetroffen en in beslag genomen. Rechercheurs hebben goede hoop ook de tweede verdachte te kunnen identificeren.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mannen overvallen café Noordplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De uitbater van een café op het Rotterdamse Noordplein is maandagochtend rond 01.00 uur overvallen van zijn dagopbrengst. Agenten gingen direct op zoek naar de twee daders. Een verdachte werd direct aangehouden.

De café-eigenaar was tegen sluitingstijd aan het opruimen, in het gezelschap van enkele klanten, toen er ineens twee mannen binnen kwamen. Ze waren gewapend met een mes en vuurwapen en wilden geld. Ze gingen er vandoor met de dagopbrengst.

Nog voordat de eigenaar de politie belde zag surveillerende agent twee mannen rennen, komende vanuit het Noordplein in de richting van de Noordsingel. Hij ging achter ze aan en kreeg hulp van een groot aantal collega’s toen ook helder werd dat er net een overval was gepleegd.

Eén van de verdachten werd na een paar minuten aangehouden. Het bleek een 18-jarige Rotterdammer. Een mes, vuurwapen en geldbedrag zijn in de omgeving aangetroffen en in beslag genomen. Rechercheurs hebben goede hoop ook de tweede verdachte te kunnen identificeren.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!