Krimpense Pluim voor brandweerman Ibrahim Erure

dinsdag 10 januari 2017 15:21

Krimpen aan den IJssel – Op maandag 9 januari heeft burgemeester Martijn Vroom tijdens de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur de Krimpense Pluim uitgereikt aan Ibrahim Erüre. Hij ontving de pluim omdat hij in november 2016 een baby heeft gereanimeerd. In de auto voor hem had een baby van bijna een jaar oud een hartstilstand gekregen. Ibrahim kon helpen omdat hij naast een EHBO cursus ook een kinderreanimatiecursus heeft gevolgd.
Burgemeester Martijn Vroom: “Voor mensen die iets bijzonders doen, hebben we een Krimpense onderscheiding: de Krimpense Pluim. Met het redden van het kindje heeft Ibrahim Erüre een bijzondere prestatie geleverd. Een moment om niet te vergeten. Daarom heeft hij de Krimpense Pluim ontvangen.”

Cursus baby-reanimatie

Ibrahim Erüre heeft de Krimpense Pluim tijdens de nieuwjaarsreceptie ontvangen omdat de gemeente dit jaar voor 300 Krimpenaren de cursus baby-reanimatie aanbiedt. Op dit moment hebben al bijna 75 mensen zich geregistreerd bij HartVeiligWonen. Zij kunnen worden opgeroepen bij een AED-melding. De gemeente streeft ernaar om dit aantal te verhogen naar 300 en betaalt daarom voor 300 Krimpenaren de baby-reanimatiecursus. Aanmelden hiervoor kan door een e-mail te sturen naar gemeente@krimpenaandenijssel.nl.
Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

0 reacties

Krimpense Pluim voor brandweerman Ibrahim Erure
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Op maandag 9 januari heeft burgemeester Martijn Vroom tijdens de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur de Krimpense Pluim uitgereikt aan Ibrahim Erüre. Hij ontving de pluim omdat hij in november 2016 een baby heeft gereanimeerd. In de auto voor hem had een baby van bijna een jaar oud een hartstilstand gekregen. Ibrahim kon helpen omdat hij naast een EHBO cursus ook een kinderreanimatiecursus heeft gevolgd.
Burgemeester Martijn Vroom: “Voor mensen die iets bijzonders doen, hebben we een Krimpense onderscheiding: de Krimpense Pluim. Met het redden van het kindje heeft Ibrahim Erüre een bijzondere prestatie geleverd. Een moment om niet te vergeten. Daarom heeft hij de Krimpense Pluim ontvangen.”

Cursus baby-reanimatie

Ibrahim Erüre heeft de Krimpense Pluim tijdens de nieuwjaarsreceptie ontvangen omdat de gemeente dit jaar voor 300 Krimpenaren de cursus baby-reanimatie aanbiedt. Op dit moment hebben al bijna 75 mensen zich geregistreerd bij HartVeiligWonen. Zij kunnen worden opgeroepen bij een AED-melding. De gemeente streeft ernaar om dit aantal te verhogen naar 300 en betaalt daarom voor 300 Krimpenaren de baby-reanimatiecursus. Aanmelden hiervoor kan door een e-mail te sturen naar gemeente@krimpenaandenijssel.nl.
Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!