Man (75) overleden na val van dak Prins Hendrikstraat Gouda

dinsdag 10 januari 2017 19:50

Gouda – Een 75-jarige man is dinsdagmiddag overleden na een val van het dak van een woning aan de Prins Hendrikstraat. De man was mogelijk aan het werk en viel door een nog onbekende oorzaak naar beneden. 

Hulpverleners hebben gevochten voor het leven van de man, de hulp kwam echter te laat en hij overleed hij aan zijn verwondingen. De politie heeft een onderzoek gestart naar de val van de man. De familie van de man is opgevangen.

Foto’s : Darinca Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (75) overleden na val van dak Prins Hendrikstraat Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Een 75-jarige man is dinsdagmiddag overleden na een val van het dak van een woning aan de Prins Hendrikstraat. De man was mogelijk aan het werk en viel door een nog onbekende oorzaak naar beneden. 

Hulpverleners hebben gevochten voor het leven van de man, de hulp kwam echter te laat en hij overleed hij aan zijn verwondingen. De politie heeft een onderzoek gestart naar de val van de man. De familie van de man is opgevangen.

Foto’s : Darinca Gerritsen

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!