Urn gevonden bij Kringloopwinkel Kanaalweg Capelle aan den IJssel

woensdag 11 januari 2017 14:53

Capelle aan den IJssel – OPROEP: Een nog onbekende dame bracht op 21 of 22 december 2016 een tas met serviesgoed bij de Kringloopwinkel aan de Kanaalweg. In deze tas bleek later een urn te zitten. De urn is door de medewerkers van de Kringloopwinkel naar de gemeente gebracht. Onderzoek van de gemeente heeft helaas niet geleid tot contact met eventuele nabestaanden.

Bent u of kent u de dame die de tas heeft afgeleverd? Herkent u de urn en kunt u ons vertellen wie de nabestaanden zijn? Neemt u dan contact op met de afdeling Publiekszaken Capelle aan den IJssel via 14010

De urn wordt nog 12 weken bewaard. Zijn de nabestaanden dan nog niet gevonden, dan wordt de as uitgestrooid op het strooiveld van crematorium en begraafplaats Schollevaar.

 

 

Tekst en Foto : Gemeente Capelle aan den IJssel

 

 

0 reacties

Urn gevonden bij Kringloopwinkel Kanaalweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – OPROEP: Een nog onbekende dame bracht op 21 of 22 december 2016 een tas met serviesgoed bij de Kringloopwinkel aan de Kanaalweg. In deze tas bleek later een urn te zitten. De urn is door de medewerkers van de Kringloopwinkel naar de gemeente gebracht. Onderzoek van de gemeente heeft helaas niet geleid tot contact met eventuele nabestaanden.

Bent u of kent u de dame die de tas heeft afgeleverd? Herkent u de urn en kunt u ons vertellen wie de nabestaanden zijn? Neemt u dan contact op met de afdeling Publiekszaken Capelle aan den IJssel via 14010

De urn wordt nog 12 weken bewaard. Zijn de nabestaanden dan nog niet gevonden, dan wordt de as uitgestrooid op het strooiveld van crematorium en begraafplaats Schollevaar.

 

 

Tekst en Foto : Gemeente Capelle aan den IJssel

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!