Dode in sloot van weiland Kleihoogt Berkel en Rodenrijs

woensdag 11 januari 2017 19:52

Berkel en Rodenrijs – In een weiland langs het Kleihoogt is woensdagmiddag een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie werd gealarmeerd na een melding van een omstander. Agenten gingen ter plekke een troffen het lijk in een sloot aan.

De politie is ter plekke een forensisch onderzoek gestart. Een politiehelikopter heeft vanuit de lucht fotos gemaakt. Hoe deze persoon om het leven is gekomen, en of het om een man of een vrouw gaat is nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode in sloot van weiland Kleihoogt Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – In een weiland langs het Kleihoogt is woensdagmiddag een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie werd gealarmeerd na een melding van een omstander. Agenten gingen ter plekke een troffen het lijk in een sloot aan.

De politie is ter plekke een forensisch onderzoek gestart. Een politiehelikopter heeft vanuit de lucht fotos gemaakt. Hoe deze persoon om het leven is gekomen, en of het om een man of een vrouw gaat is nog niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!